Aktuellt

Aktuellt för fiket och glassbilen

Nu är den äntligen här!! Semmelsäsongen 2023 drar igång den 5:e Januari och har sin kulmen på fettisdagen den 21:a Februari, men sen håller vi igång säsongen fram till påsk. Vi kommer självklart att ha vår berömda kreation hjortronsemla, men den finns inte alltid så vill man vara säker på att få en så är det bra att höra av sig och boka så fixar vi det så klart.

På glassfronten är det lite lugnare och vi kommer ha ett lite mindre sortiment nu under kallaste vintern för att kunna fortsatt hålla den höga kvalitén som vi alltid vill ha!

Eftersom det är lite av en lågsäsong så kan det finnas lite mer tid för att experimentera med och vidareutveckla vårat sortiment så se till att följa oss på våra sociala medier för att inte missa något!

Gelateri(v)an

Glassbilen har nu fått gå in i vintervila men vi uppskattar alla besökare vi haft under det gångna året. Nu ska det byggas om och finslipas på några småsaker som vi under året insett kan förbättra både för oss och för er. Mest troligt kommer bilen att starta igen i Maj, men om man vill boka bilen för ett event eller liknande innan dess så kan man alltid höra av sig.