Gelateri(v)an

Gelateri(v)an

Ni har väll inte missat att vi har byggt vår alldeles egna glassbil!

Passa på och boka in bilen till bröllopet, födelsedagsfesten eller varför inte bjuda anställda eller kunder på ett företagsevent. För vem vill inte ha riktigt bra gelato och grymt lokalrostat kaffe av både hög kvalitet och som dessutom har hög social hållbarhet i alla led.

Tänk er själva att på bröllopet få bjuda gästerna på en härlig espresso eller cappuccino och en härlig gelato att samtala över medans brudparet är iväg och fotograferar sig efter vigseln. Eller varför inte köra en grym bröllopsdesert på gelato där bruden och brudgummen kan få möjlighet att ta fram sina egna smaker att bjuda gästerna på. Alternativen är många och vill man ha mer information eller tips och idéer så är vi gärna med och bollar lite för att ni ska få en grym upplevelse.

Gelaton är tillverkad på lokal mjölk som vi hämtar direkt från Anderses gård i Hedåker, bara några kilometer från Västerfärnebo, äkta smaker utan färgämnen eller aromer. Precis som det ska vara enligt oss!

Bilen är som sagt även utrustad med en espressomaskin och vi tycker om lokala samarbeten av hög kvalitet. Därför tar vi fram vårat eget kaffe tillsamans med Törnlinds kafferosteri i Sala, ekologiskt te från Björklunds i Västerås. Utöver det så har vi även lokal läsk från Hantverksbryggeriet i Västerås och Färna odlingar i Skinnskatteberg för den törstige.

Är ni intreserad av att boka Gelateri(v)an till kalas, bröllop, företagsevent eller liknande, kontakta oss på info@fiketifarnebo.se så tar vi det därifrån.